19 Μαρτίου, 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ εκδήλωση Everybody for every body

Everybody for every body. Μία ξεχωριστή ενημερωτική εκδήλωση αφιερωμένη στην παχυσαρκία διοργάνωσε ο Σύλλογός μας μαζί με τον Δήμο Θεσσαλονίκης και την ευγενική χορηγία της Novo Nordisk Hellas.

Οι Θεσσαλονικείς ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και κατέκλισαν τον χώρο του εμπορικού, ενώ τέθηκαν περισσότερες από 40 ερωτήσεις στο πάνελ των διακεκριμένων επιστημόνων.

Το Livestreaming video της εκδήλωσης έχει μέχρι στιγμής πάνω από 4.000 προβολές, 500 άτομα ασκήθηκαν με τη βοήθεια των fitness VR games, ενώ τα εκπαιδευτικά quiz προσέφεραν τροφή για σκέψη.

Θερμές ευχαριστίες στον κο Νίκο Ζεϊμπέκη, Αντιδήμαρχο, Αθλητισμού Νεολαίας και Εθελοντισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης για την συνδιοργάνωση.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο κος Απόστολος Τζιτζικώστας, Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, η κυρίες Μελίνα Δεμερτζοπούλου Αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης,

Ελένη Γιαννούδη, Αντιδήμαρχος Απασχόλησης, Κοινωνικής Προστασίας, Υγείας και Παιδείας, Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη,και Γιούλη Βρογχίδου μέλος ΔΣ της ΧΑΝΘ Πρόεδρος επιτροπής δράσης και κοινωνικής προσφοράς.

– Διοργάνωση: Πανελλήνιος Σύλλογος Στήριξης Ατόμων με Παχυσαρκία «Ιμερόεσσα»

– Συνδιοργάνωση: Δήμος Θεσσαλονίκης

– Αιγίδες: Υπουργείο Εσωτερικών Μακεδονίας Θράκης, Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας,Δήμος Πυλαίας – Χορτιάτη

– Μεγάλος Χορηγός: Novo Nordisk Hellas

#imeroessa #EverybodyforEverybody

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Για να λαμβάνεται πρώτοι τα άρθρα και τα νέα μας

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.