4 Ιουνίου, 2023

“Πάμε να Χάσουμε” και ΙΜΕΡΟΕΣΣΑ

Ένα ισχυρό μήνυμα κατά της παιδικής παχυσαρκίας έστειλε μια ξεχωριστή εκδήλωση που φιλοξενήθηκε στο Αθλητικό Κέντρο «Μίμης Τσικίνας» της Χ.Α.Ν.Θ. και διοργανώθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, τον Πανελλήνιο Σύλλογο Στήριξης Ατόμων με Παχυσαρκία «ΙΜΕΡΟΕΣΣΑ» και την Novo Nordisk.

Το κεντρικό σύνθημα της εκδήλωσης ήταν «Πάμε να χάσουμε» και παιδιά μαζί με προπονητές και παίκτες έπαιξαν μπάσκετ και μάλιστα με έξυπνα παιχνίδια (rebasketball, όπου οι πόντοι μετρούν ανάποδα), το «έξυπνο φιδάκι» όπου έμαθαν τις υγιεινές τροφές, ενώ την ίδια στιγμή η διαιτολόγος Αλεξάνδρα Χούνου ενημέρωνε τους γονείς για την παιδική παχυσαρκία και πως αυτή προλαμβάνεται, με πολύ σημαντικές ομιλίες/παρεμβάσεις και απαντήσεις σε ερωτήματα.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου ΙΜΕΡΟΕΣΣΑ, Κική Τσιρανίδου υπογράμμισε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε την ευκαιρία να στείλουμε το μήνυμά της πρόληψης και της ενημέρωσης μέσα από το μπάσκετ, ένα άθλημα που όλοι αγαπάμε και μας έχει δώσει τόσες επιτυχίες. Η παιδική παχυσαρκία είναι δυστυχώς σε υψηλά επίπεδα στη χώρα μας γι’ αυτό και πρέπει να δράσουμε όλοι μαζί και να ενημερώσουμε σωστά και επιστημονικά τον κόσμο, όπως με τέτοιες πρωτοβουλίες απ’ την ΕΟΚ».

Ευχαριστούμε πολύ τους Υποστηρικτές της ΙΜΕΡΟΕΣΣΑ, KYANA Professional Hair Products και Medela Greece

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Για να λαμβάνεται πρώτοι τα άρθρα και τα νέα μας

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.