Επισκόπηση

Η Ιμερόεσσα , αποτελεί τον ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ και είναι ΜΗ κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Ιδρύθηκε στις 7 Φεβρουαρίου του 2020 με αριθμό μητρώου 1653 και έχει έδρα στη Θεσσαλονίκη.

Η αποστολή μας

Πρωταρχικός μας στόχος είναι ο σεβασμός στον άνθρωπο σε συνδυασμό με την αντιμετώπιση του προβλήματος της παχυσαρκίας.

Παρέχουμε ηθική και επιστημονική συμπαράσταση, ενημέρωση και βοήθεια σε όλους όσους πάσχουν από παχυσαρκία.

Επιδιώκουμε μια στενότερη επαφή και συνεργασία με τα μέλη του Συλλόγου, με στόχο την παροχή ουσιαστικής βοήθειας στον παχύσαρκο.

Παρέχουμε υπεύθυνη και επίκαιρη πληροφόρηση στο κοινωνικό σύνολο, σχετικά με τις εξελίξεις στη νόσο.

Διοργανώνουμε διαλέξεις, επιστημονικές ημερίδες και ανοικτές συζητήσεις.

Αναπτύσσουμε συνεργασία με αντίστοιχους συλλόγους, επιστημονικά κέντρα, κοινωνικές υπηρεσίες και ιατρικούς φορείς, διευρύνοντας τη δράση μας όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Διοργανώνουμε κοινωνικές εκδηλώσεις για τη σύσφιγξη των σχέσεων μεταξύ των μελών του Συλλόγου.

Διοργανώνουμε εκδηλώσεις πολιτισμού σχετικές με τις δεξιότητες των μελών (ζωγραφική, χορό, θεατρικές παραστάσεις) αλλά και δράσεις για την επαφή με τη φύση (πεζοπορίες, κολύμπι κ.ά.), με στόχο την ψυχαγωγία αλλά και την ανάπτυξη της κοινωνικότητάς τους.

Παρεμβαίνουμε σε κρατικούς και άλλους φορείς της χώρας μας, αναδεικνύοντας τα προβλήματα του χώρου, διεκδικώντας λύσεις.

Επιδιώκουμε τη συμμετοχή σε προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή άλλων οργανισμών για την εξεύρεση πόρων στήριξης, καθώς και την ένταξη σε προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης.

Τέλος, προβαίνουμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την επίτευξη των στόχων και την υλοποίηση των προγραμμάτων μας, με μοναδικό σκοπό την
αναβάθμιση της ποιότητας ζωής του παχύσαρκου.

Οι χορηγοί μας

Η ομάδα

Κυριακή (Κική) Τσιρανίδου

Πρόεδρος Δ.Σ.

Αποφοίτησε από το Τμήμα Νοσηλευτικής της Σχολής Επαγγελματιών Υγείας και Πρόνοιας ΤΕΙΘ το 1988. Απέκτησε τίτλο Νοσηλευτικής ειδικότητας Παθολογίας του ΠΓΝΘ ΑΧΕΠΑ το 1995 και εντάχθηκε στο Εισαγωγικό Μητρώο Εκπαιδευτών Ενηλίκων του Ε.ΚΕ.ΠΙΣ το 2005 και στην Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδας το 2006. Διαθέτει σημαντική εμπειρία απασχόλησης στον Τομέα της Υγείας για περισσότερα από 25 χρόνια, υπηρετώντας από διάφορες θέσεις (καθηγήτρια Κλινικών Εφαρμογών του Τμήματος Νοσηλευτικής ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης, Γραμματέας Υπηρεσιακού Συμβουλίου Β΄ ΚΥΣ, Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, Καρδιολογική Εταιρία Βορείου Ελλάδος, Διεύθυνση Κοινωνικής Πρόνοιας Θεσσαλονίκης, Εκπαιδεύτρια Κατάρτισης Κ.Ε.Κ., Π. Γ. Ν. Λάρισας, ΓΝΝΘΑ «Η ΣΩΤΗΡΊΑ» κ.α.). Συμμετείχε είτε διοργάνωσε σεμινάρια, ημερίδες και συνέδρια συναφή με το αντικείμενό της. Δραστηριοποιημένη έντονα στον Εθελοντισμό, συμμετέχει ως μέλος σε κοινωνικές, αθλητικές και φιλανθρωπικές οργανώσεις.

Δρ. Μαρία Μυρωνίδου – Τζουβελέκη

Aντιπρόεδρος Δ.Σ.

Είναι Ομότιμη Καθηγήτρια Φαρμακολογίας της Ιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ. Πήρε την ειδικότητα της Αναισθησιολόγου το 1981. Πτυχιούχος Ιταλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Α.Π.Θ. Οργάνωσε και συμμετείχε σε πλήθος προγραμμάτων προπτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών του Τμήματος Ιατρικής αλλά και Διατμηματικά. Πραγματοποίησε σειρά ομιλιών σχετικών με την τεκμηριωμένη ιατρική και τη μεθοδολογία έρευνας. Συνέγραψε περισσότερα από 10 εκδοθέντα επιστημονικά συγγράμματα και περισσότερες από 500 εργασίες, που έχουν δημοσιευτεί σε έγκριτα ελληνικά και ξένα επιστημονικά περιοδικά .Είναι η επιστημονικά υπεύθυνη του προγράμματος Thess_Med_School, ενός σύγχρονου προ-γράμματος αγωγής υγείας, που στοχεύει στην ενημέρωση των μαθητών Γυμνασίων και Λυκείων σε θέματα ιατρικά και κοινωνικά, στην περιφέρεια Μακεδονίας. Το πρόγραμμα ξεκίνησε το 2014 και είναι εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, το Ίδρυμα Νεολαίας (Αρ.20.20/116920/D2/15.7.2016) και δια βίου Μάθησης (Αρ. 5026/301/

29.09.2017). Είναι μέλος πολλών επιστημονικών εταιριών. Τέλος, είναι επιστημονικά υπεύθυνη για το πρόγραμμα ΚΑΡΠΑ που υποστηρίζεται από την Πρυτανεία του Α.Π.Θ.-

Ανθή Παπαδοπούλου

Γεν. Γραμματέας Δ.Σ.

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου ολοκλήρωσε τις εγκύκλιες σπουδές της στα Εκπαιδευτήρια «Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ» και όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά από το 2017 ως μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, κατέχοντας το πτυχίο της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών με αντικείμενο το Εμπορικό Δίκαιο, από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Κατέχει επίσης Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας για το πρόγραμμα “Γενικός Κανονισμός Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων-Εκπαίδευση Υπεύθυνων Προστασίας Δεδομένων GDPR – DPO”.
Έχει άριστη γνώση της αγγλικής και πολύ καλή της γερμανικής γλώσσας.
Συνεργάζεται με το Επίτιμο Προξενείο της Αυστρίας στη Θεσσαλονίκη και προσφέρει τις νομικές της υπηρεσίες στο σωματείο με την επωνυμία « ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ» στο Φίλυρο.
Είναι μέλος της θεατρικής ομάδας του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης από το 2015.

Χρήστος Σιώπης

Ταμίας

Είναι απόφοιτος της Σχολής Επιστημών Υγείας Θεσσαλίας, τμήματος Ιατρικής Λάρισας.

Υπηρέτησε τη Στρατιωτική του θητεία ως Οπλίτης Ιατρός του Πολεμικού Ναυτικού στην Βάση της Πολεμικής Αεροπορίας Λάρισας καθώς και στη Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων(Σ.Σ.Α.Σ).

Ακολούθησε η θητεία του ως Αγροτικός Ιατρός στη Καλλονή Λέσβου  και στη συνέχεια ειδικεύτηκε στην Ορθοπεδική & Τραυματιολογία, τη Παιδοορθοπεδική και τις Αθλητικές Κακώσεις.

Είναι Πτυχιούχος Αγγλικής γλώσσας.

Συμμετείχε σε πολυάριθμα συνέδρια & ημερίδες σε Ελλάδα και εξωτερικό πάνω στο αντικείμενο της Χειρουργικής Ορθοπεδικής.

Συμμετέχει ενεργά σε επιστημονικά άρθρα και εργασίες, που έχουν δημοσιευτεί σε έγκριτες ιστοσελίδες της ιατρικής κοινότητας ενώ ήταν μέλος αποστολής στο 19ο συνέδριο της “EFFORT” που έλαβε χώρα στη Βαρκελώνη για τη παρουσίαση του project “Validity and Reliability of Hip Dysplasia App. All measurements  in one App for iphone.” όπου έλαβε το πρώτο βραβείο προφορικής ανακοίνωσης.

Η πολυετής πείρα του Ιατρού διαφαίνεται από την εργασιακή του εμπειρία ως Ιατρός της Χειρουργικής Κλινικής του Γ.Ν.Ν Διδυμοτείχου, της Ορθοπαιδικής Κλινικής του Γ.Ν.Ν Λέσβου ” Βοστάνειο”, της Ορθοπεδικής Κλινικής του Γ.Ν.Ν ” Ιπποκράτειο”.

Κατά τη διάρκεια της ειδίκευσης του, επισκέφτηκε κλινικές σε Ρωσία, Ισραήλ και Αγγλία στα πλαίσια εκπαιδευτικών προγραμμάτων.

Υπήρξε CO-CEO της εταιρείας “Medline Assist Ι.Κ.Ε με αντικείμενο τη παροχή πρωτοβάθμιας περίθαλψης σε Ξενοδοχειακές Μονάδες.

Ο Ιατρός Σιώπης Χρήστος είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης & NHS Αγγλίας.

Σόνια Σταυροπούλου

Μέλος Δ.Σ.

Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε σ’ ένα όμορφο χωριό στους πρόποδες του Πάϊκου, όπου ολοκλήρωσε τις εγκύκλιες σπουδές της. Σπούδασε Αισθητικός αλλά την κέρδισε το Ραδιόφωνο και η Διαφήμιση μέχρι το 2015, που της δόθηκε η ευκαιρία να δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά με τον κλάδο των Ασφαλίσεων, μέσα από την οικογένεια της “Εθνικής Ασφαλιστικής” όπου εργάζεται μέχρι σήμερα ως ασφαλιστική σύμβουλος, με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Η επαφή της με τον όρο “Παχυσαρκία”

ξεκινάει από πολύ νωρίς, τόσο από την οικογένεια, όσο και από το φιλικό περιβάλλον της. Έχει την εμπειρία επαφής με ανθρώπους που άλλαξαν
τη ζωή τους προς το καλύτερο, με την απώλεια σημαντικού σωματικού βάρους.

Η “Ιμερόεσσα”, ενίσχυσε το όραμά της για ουσιαστική ενημέρωση όσων αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της παχυσαρκίας, διεκδικώντας μια ποιοτική και λειτουργική ζωή.-

Επιτροπή Παθολογίας

Αλέξανδρος Μουρουγλάκης

Ειδικός Παθολόγος

Πρόεδρος Επιστημονικής Επιτροπής

Εισήχθη πρώτος στην ιατρική σχολή ΔΠΘ και αποφοίτησε το 2008 από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο. Εργάστηκε στο ΚΕΕΛΠΝΟ στο κέντρο μεταναστών της Ξάνθης και υπηρέτησε ως οπλίτης ιατρός και στη συνέχεια ως αγροτικός ιατρός στην Θάσο και στην Εύβοια. Το 2013 ξεκίνησε την ειδικότητα της Εσωτερικής Παθολογίας στο ΠΓΝΘ ΑΧΕΠΑ όπου και εργάστηκε και στο πανευρωπαϊκά αναγνωρισμένο ιατρείο παχυσαρκίας και διακοπής καπνίσματος. Από το 2017 έως το 2021 ήταν ο Έλληνας εκπρόσωπος των νέων Παθολόγων Ευρώπης στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Εσωτερικής Παθολογίας (EFIM National Representative of Greece / Young Internists) και τον Μάιο του 2021 πιστοποιήθηκε πανευρωπαϊκά ως Clinical Fellow της Ευρωπαΐκής Εταιρείας Παχυσαρκίας (EASO). Εκλέχθηκε μέλος της ελεγκτικής επιτροπής της Επαγγελματικής Ένωσης παθολόγων Ελλάδας, και δόκιμο μέλος του ΔΣ της Εταιρείας Παθολογίας Ελλάδος και είναι μέλος της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρείας Παχυσαρκίας, και της Διαβητολογικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος. Ασκεί την ειδικότητα της Εσωτερικής Παθολογίας και με την εξειδικευμένη ομάδα του αντιμετωπίζει περιστατικά παχυσαρκίας ως ιδιώτης ιατρός στη Θεσσαλονίκη ενώ από το 2019 είναι υπ. διδάκτωρ της ιατρικής σχολής ΑΠΘ ερευνώντας τη φαρμακευτική αγωγή κατά της παχυσαρκίας και τη δράση του ιατρικού βελονισμού στη διατριβή του.

Χρήστος Σιώπης

Πρόεδρος Επιτροπής Παθολογίας

Είναι απόφοιτος της Σχολής Επιστημών Υγείας Θεσσαλίας, τμήματος Ιατρικής Λάρισας.

Υπηρέτησε τη Στρατιωτική του θητεία ως Οπλίτης Ιατρός του Πολεμικού Ναυτικού στην Βάση της Πολεμικής Αεροπορίας Λάρισας καθώς και στη Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων(Σ.Σ.Α.Σ).

Ακολούθησε η θητεία του ως Αγροτικός Ιατρός στη Καλλονή Λέσβου  και στη συνέχεια ειδικεύτηκε στην Ορθοπεδική & Τραυματιολογία, τη Παιδοορθοπεδική και τις Αθλητικές Κακώσεις.

Είναι Πτυχιούχος Αγγλικής γλώσσας.

Συμμετείχε σε πολυάριθμα συνέδρια & ημερίδες σε Ελλάδα και εξωτερικό πάνω στο αντικείμενο της Χειρουργικής Ορθοπεδικής.

Συμμετέχει ενεργά σε επιστημονικά άρθρα και εργασίες, που έχουν δημοσιευτεί σε έγκριτες ιστοσελίδες της ιατρικής κοινότητας ενώ ήταν μέλος αποστολής στο 19ο συνέδριο της “EFFORT” που έλαβε χώρα στη Βαρκελώνη για τη παρουσίαση του project “Validity and Reliability of Hip Dysplasia App. All measurements  in one App for iphone.” όπου έλαβε το πρώτο βραβείο προφορικής ανακοίνωσης.

Η πολυετής πείρα του Ιατρού διαφαίνεται από την εργασιακή του εμπειρία ως Ιατρός της Χειρουργικής Κλινικής του Γ.Ν.Ν Διδυμοτείχου, της Ορθοπαιδικής Κλινικής του Γ.Ν.Ν Λέσβου ” Βοστάνειο”, της Ορθοπεδικής Κλινικής του Γ.Ν.Ν ” Ιπποκράτειο”.

Κατά τη διάρκεια της ειδίκευσης του, επισκέφτηκε κλινικές σε Ρωσία, Ισραήλ και Αγγλία στα πλαίσια εκπαιδευτικών προγραμμάτων.

Υπήρξε CO-CEO της εταιρείας “Medline Assist Ι.Κ.Ε με αντικείμενο τη παροχή πρωτοβάθμιας περίθαλψης σε Ξενοδοχειακές Μονάδες.

Ο Ιατρός Σιώπης Χρήστος είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης & NHS Αγγλίας.

Δρ. Μαρία Μυρωνίδου – Τζουβελέκη

Αναισθησιολόγος-Καθηγήτρια ΑΠΘ

Μέλος Παθολογικής επιτροπής

Είναι Ομότιμη Καθηγήτρια Φαρμακολογίας της Ιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ. Πήρε την ειδικότητα της Αναισθησιολόγου το 1981. Πτυχιούχος Ιταλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Α.Π.Θ. Οργάνωσε και συμμετείχε σε πλήθος προγραμμάτων προπτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών του Τμήματος Ιατρικής αλλά και Διατμηματικά. Πραγματοποίησε σειρά ομιλιών σχετικών με την τεκμηριωμένη ιατρική και τη μεθοδολογία έρευνας. Συνέγραψε περισσότερα από 10 εκδοθέντα επιστημονικά συγγράμματα και περισσότερες από 500 εργασίες, που έχουν δημοσιευτεί σε έγκριτα ελληνικά και ξένα επιστημονικά περιοδικά .Είναι η επιστημονικά υπεύθυνη του προγράμματος Thess_Med_School, ενός σύγχρονου προ-γράμματος αγωγής υγείας, που στοχεύει στην ενημέρωση των μαθητών Γυμνασίων και Λυκείων σε θέματα ιατρικά και κοινωνικά, στην περιφέρεια Μακεδονίας. Το πρόγραμμα ξεκίνησε το 2014 και είναι εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, το Ίδρυμα Νεολαίας (Αρ.20.20/116920/D2/15.7.2016) και δια βίου Μάθησης (Αρ. 5026/301/

29.09.2017). Είναι μέλος πολλών επιστημονικών εταιριών. Τέλος, είναι επιστημονικά υπεύθυνη για το πρόγραμμα ΚΑΡΠΑ που υποστηρίζεται από την Πρυτανεία του Α.Π.Θ.-

Νίκη Κατσίκη

Ενδοκρινολόγος

Μέλος Παθολογικής επιτροπής

Η κα Κατσίκη είναι Ειδική Παθολόγος, Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής ΑΠΘ. Τα τελευταία χρόνια συμμετείχε ενεργά στη λειτουργία των Εξωτερικών Τακτικών Ιατρείων Διαβήτη, Διαταραχών Λιπιδίων, Παχυσαρκίας και Περιφερικής Αρτηριακής Νόσου σε Παθολογικές Πανεπιστημιακές κλινικές του ΑΠΘ. Επίσης, διδάσκει σε προπτυχιακά μαθήματα Ιατρικής και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών στην Ελλάδα και το εξωτερικό με θέμα το σακχαρώδη διαβήτη, τις διαταραχές λιπιδίων, την παχυσαρκία και τον καρδιαγγειακό κίνδυνο. Έχει μετεκπαιδευθεί με υποτροφία στο Ηνωμένο Βασίλειο (νοσοκομείο Royal Free του Λονδίνου) στις διαταραχές του μεταβολισμού των λιπιδίων και την πρόληψη της καρδιαγγειακής νόσου (το 2010) και έχει λάβει τον τίτλο του SCOPE Member (μετά από εξετάσεις) από την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Μελέτης της Παχυσαρκίας. Εργασίες της έχουν βραβευθεί από την Ελληνική Διαβητολογική Εταιρεία, την Διαβητολογική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος και την Ελληνική Εταιρεία Αθηροσκλήρωσης. Είναι μέλος της επιτροπής κρίσης σε διδακτορικές διατριβές στο Πανεπιστήμιο της Cordoba στην Ισπανία, ενώ έχει δώσει διαλέξεις ως προσκεκλημένη ομιλήτρια σε 11 χώρες (Ελλάδα, Κύπρος, Αγγλία, Ιταλία, Ισπανία, Αυστρία, Πολωνία, Τουρκία, Σερβία, Βουλγαρία και Ρουμανία).

Η κ. Κατσίκη έχει πλούσιο ερευνητικό, επιστημονικό και συγγραφικό έργο, με συμμετοχή σε πολλές διεθνείς κλινικές μελέτες και συγγραφή πολυάριθμων διεθνών επιστημονικών εργασιών με εστιασμό στις καρδιομεταβολικές νόσους (396 πλήρεις δημοσιεύσεις στο PubMed, >7.000 αναφορές και H-index: 42 στο ISI Core Collection). Υπηρετεί ως Associate Editor στα περιοδικά Angiology και Diabetes Cardiovascular Complication, Section Editor στο περιοδικό Archives of Medical Science, Book Review Editor and News and Views Editor στο περιοδικό Current Vascular Pharmacology, αλλά και ως μέλος του Editorial Board Member στα περιοδικά Metabolism Clinical and Experimental, Current Medical Research and Opinion και Journal of Diabetes Complication.

Η κ. Κατσίκη είναι μέλος πολλών ελληνικών και διεθνών επιστημονικών εταιριών, ενώ αποτελεί και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Εταιρείας Αθηροσκλήρωσης.

Ζωή Καραμπασιάδου

Ψυχολόγος

Επιστημονική συνεργάτης ψυχικής υγείας

Γεννήθηκε το 1985 στη Θεσσαλονίκη. Αποφοίτησε από το Τμήμα Ψυχολογίας του Α.Π.Θ. το 2010 με εξειδίκευση στην Κλινική και την Εξελικτική Ψυχολογία (Παιδοψυχολογία) και έκτοτε είναι Κάτοχος Άδειας Ασκήσεως Επαγγέλματος Ψυχολόγου. Ολοκλήρωσε την άσκησή της στο Σχολείο και Οικοτροφείο Κωφαλάλων Θεσσαλονίκης το 2008 όπου και εκπαιδεύτηκε στην Ψυχαναλυτική, Ομαδική, Γνωσιακή Συμπεριφορική, Οικογενειακή Συστημική και Υποστηρικτική Ψυχοθεραπεία, παράλληλα με την παροχή υπηρεσιών εθελοντικά σε δομές υποστήριξης θυμάτων ενδοοικογενειακής βίας. Το 2012 ολοκλήρωσε την διετή μεταπτυχιακή της εκπαίδευση στην Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού, το 2020 την εκπαίδευση της στην Διαχείριση του Στρες στην Ιατρική Σχολή του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, και ολοκλήρωσε επιπλέον εκπαιδεύσεις στην Γνωσιακή Συμπεριφορική Θεραπεία και την Διαχείριση της Παχυσαρκίας και των Διατροφικών Διαταραχών στον Διεθνή Σύλλογο Ψυχοθεραπευτών (International Association of Therapists IAOTH).

Από το 2003 απασχολείται πλήρως σε ρόλους Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού και επικοινωνίας σε πολυεθνικές εταιρείες υλοποιώντας προγράμματα αξιολόγησης, επιλογής, ανάπτυξης και κινητοποίησης προσωπικού. Έχει προσφέρει υπηρεσίες στην ψυχολογική υποστήριξη και επανένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων στην αγορά εργασίας (παχύσαρκοι, αποφυλακισμένοι, τοξικομανείς), και από το 2010 προσφέρει υπηρεσίες ιδιωτικά ως Ψυχολόγος μέσω του White Thought ενώ βρίσκεται και η ίδια σε ατομική θεραπεία έκτοτε.

Συνεργάζεται ως Ψυχοθεραπεύτρια με το Soulscan και ως Οργανωσιακή Ψυχολόγος με το Business Travel. Τα τελευταία 3 χρόνια απασχολείται πλήρως ως Ψυχολόγος διαχείρισης παχυσαρκίας και διακοπής καπνίσματος στο Pathologos.gr, και, εκτός από ατομικές και ομαδικές συνεδρίες, προσφέρει διαλέξεις και σεμινάρια Ψυχολογίας γύρω από την Αθλητική Ψυχολογία, την ενεργοποίηση παιδιών και εφήβων και την κινητοποίηση στην άσκηση μέσω σχεδιασμού ατομικών και ομαδικών παρεμβάσεων για την ενίσχυση της ψυχικής υγείας, την άσκηση και την διατροφή.

Προσφέρει την δυνατότητα παροχής όλων των υπηρεσιών στην Ελληνική και Αγγλική γλώσσα, διά ζώσης στον ιδιωτικό χώρο που διατηρεί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, αλλά και διαδικτυακά μέσω των πλέον σύγχρονων μέσων.