Φόρτωση Εκδηλώσεις
Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Παρακολουθήστε ζωντανά την εκδήλωση “Η παιδική παχυσαρκία στην εποχή της εικόνας. Η ασθένεια, το body shaming και ο εκφοβισμός (bullying).”, την Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στο 1st Ιμερόεσσα Kids Running πατήστε εδώ.

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Αγαπητές φίλες και φίλοι,

Η «Ιμερόεσσα», αποτελεί τον ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ. Ο Σύλλογός μας στα πλαίσια των δράσεων του, πραγματοποιεί δια ζώσης Ημερίδα με θέμα: «Η παιδική παχυσαρκία στην εποχή της εικόνας. Η ασθένεια, το body shaming και ο εκφοβισμός (bullying)»

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Οκτωβρίου και ώρα 10:00 έως 12:30 στο ξενοδοχείο Makedonia Pallas στη Θεσσαλονίκη.

Στη συνέχεια:
Διοργάνωση παιδικού αγώνα 1st imeroessa kids running για παιδιά ηλικίας 9-12 ετών, θα καλύψουν απόσταση περίπου 500 μέτρων. Σημείο διεξαγωγής θα είναι η παραλία της πόλης μας, σημείο αφετηρίας το ξενοδοχείο Makedonia Pallas, μέχρι τις ομπρέλες.

Η Ημερίδα , απευθύνεται στο ευρύ κοινό και σε μεγάλο φάσμα ηλικιών, καθώς και σε ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων.
Οι εισηγητές θα καλύψουν ενδιαφέροντα θέματα που σχετίζονται με την παιδική παχυσαρκία και θα προσφέρουν επιστημονική συμπαράσταση και ενημέρωση για το πρόβλημα της παχυσαρκίας.

Ο Σύλλογός μας, έχει ως απαραίτητο μέλημα το σεβασμό στην προσωπικότητα του ατόμου, επιδιώκει μια στενότερη επαφή και συνεργασία με τα μέλη του και τους φίλους του.

Σκοπό έχει την παροχή ουσιαστικής βοήθειας στα άτομα με περιττά κιλά, σε συνδυασμό με μια υπεύθυνη και συνεχή πληροφόρηση του κοινωνικού συνόλου, σχετικά με τις εξελίξεις στο θέμα.

Θα μπορέσετε να εκφράσετε και να λύσουμε όλοι μαζί τις απορίες σας και τους προβληματισμούς σας.
Οι δράσεις αυτές εντάσσονται στις ενέργειές μας για την επίτευξη των στόχων μας.

Ελπίζουμε στη θετική σας ανταπόκριση τόσο με τη συμμετοχή σας στην Ημερίδα μας όσο και στον Παιδικό Αγώνα.
Θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, ώστε να είμαστε όλοι ασφαλείς.
Και μη ξεχνάμε είμαστε “Όλοι Μοναδικοί”

Φιλικότατα,
Κική Τσιρανίδου
Πρόεδρος Δ.Σ

 

Με την συμπλήρωση της φόρμας εγγραφής αποκτάτε πρόσβαση στη live μετάδοση, δεν χρειάζεται η χρήση κωδικών εισόδου. Σε περίπτωση που συνδεθείτε από διαφορετική συσκευή ή browser, θα χρειαστεί να συμπληρώσετε ξανά τα στοιχεία σας στην φόρμα εγγραφής με το ίδιο email.
Σε περίπτωση τεχνικού προβλήματος καλέστε στο 2310474400 (εσωτ. 300), email: info@medevents.com.